Aankoopbegeleiding

Home | Dienstverlening | Aankoopbegeleiding

Uiteraard hoopt u dat u in die fraaie vakantiewoning, op die mooie stek kunt gaan genieten. Of juist met die waardevaste investering met een goed rendement uw pensioen opbouwt. Maar hoe bereikt u dat? Wanneer brengt u een bod uit en hoe hoog is dat bod? Dit en nog veel meer vraagt om deskundige begeleiding. Met onze expertise ontzorgen wij u van A tot Z.

Als gediplomeerd aankoopmakelaar adviseren en begeleiden wij u tijdens het gehele aankooptraject. Wij beschikken over de benodigde marktkennis en onderhandelen voor u over de aankoopprijs van de recreatiewoning. Uiteraard beoordelen wij ook de bouwkundige staat, de situering, de bestemming en de juridische aspecten. Met onze vakkundige makelaarshulp zorgen we voor een goed resultaat ten aanzien van de aankoopprijs en overige voor u van belang zijnde voorwaarden.
 
Laat ons alvast weten wat u zoekt. A-Leisure gaat vervolgens actief op zoek in ons netwerk van aanbieders van recreatiewoningen. Voor u rest slechts het zorgeloos genieten van uw recreatiewoning.

Deze inhoud delen