Home | Nieuws | Overzicht | Even voorstellen

Even voorstellen

26-08-2021

Hallo! Mijn naam is Lobke van Riet, 26 jaar oud en sinds augustus ben ik werkzaam als Commercieel medewerker bij Stad en Zeeland NVM Makelaars en A-Leisure Recreatiemakelaars. Inmiddels ben ik alweer begonnen aan mijn 3e week en voor iedereen die mij nog niet kent zal ik een klein stukje over mij zelf vertellen.

Ik heb gestudeerd aan het Zoomvliet College in Bergen op Zoom voor de opleiding Hotel Management, niveau 4. Deze opleiding ben ik geëindigd met een buitenlandse stage in Malta. Hier heb ik stage gelopen in een groot hotel met meer dan 400 kamers. Na een leerzame stage van 5 maanden ben ik terug gekomen naar Nederland en heb ik mijn diploma behaald!

Na mijn stage ben ik opzoek gegaan naar een vaste baan in de hotel business, maar dat was erg lastig te vinden op dat moment. Ik ben toen terecht gekomen in een totaal andere branche, namelijk de auto branche. Ik heb 4,5 jaar gewerkt als Service adviseur/Werkplaats receptioniste en enorm veel geleerd en plezier gehad in mijn werk. Naast mijn werk waai ik graag even uit op de motor, ben ik gek op wintersport en houd ik van heerlijk eten en shoppen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging! Een mooie kans krijg ik hier bij Stad & Zeeland NVM Makelaars en A-Leisure Recreatiemakelaars. Ik leer hier enorm veel nieuwe dingen en zie elke dag weer als een uitdaging! Het is een ontzettend leuk team en ik kijk er naar uit om u op weg te helpen!

Deze inhoud delen