Otium Leisure Resort Roosendaal

Home | Kopen | Projecten | Otium Leisure Resort Roosendaal

EEN ZORGELOZE INVESTERING IN EEN VEELZIJDIG RECREATIEGEBIED

Otium Leisure Resort Roosendaal bestaat uit 127 hotelappartementen, een casino en uitgebreide wellness faciliteiten. De locatie wordt gekenmerkt door onder andere de naastgelegen Designer Outlet Roosendaal, Skydive, The Upperclub, Trampolinepark Roosendaal, Basic Fit, Restaurant Het Hooihuis, Playdôme (o.a. karten en hyperbowlen) en Golfclub Roosendaal.

Shopping becomes leisure
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. De komende jaren, tijdens de bouw van Otium, krijgt De Stok een flinke facelift. De complete omgeving wordt naar een hoger niveau getild en alle faciliteiten worden met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één groot shop- en leisure centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland.

Hotelappartementen
De 127 hotelappartementen binnen het project Otium worden gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

Unieke indeling
De indeling van de hotelappartementen van Otium is zeer uniek. De hotelappartementen type XL en XXL hebben namelijk een flexibele dag- en nachtindeling met verstelbare bedden. De bedden kunnen overdag verhoogd worden tot aan het plafond waardoor er alle ruimte ontstaat voor een woonkamer met eettafel of een werkruimte met ruime bank. Alles gaat vanzelf, met één druk op de knop. Dankzij deze slimme constructie bieden deze hotelappartementen dag en nacht alle ruimte aan zeker 4 personen.

Reserveer uw hotelappartement nu online
Via ons online reserveringssysteem is het mogelijk vrijblijvend een hotelappartement te reserveren.  Bekijk het actuele aanbod en verzeker u van een rendabele investering in Otium Leisure Resort Roosendaal. Onze vastgoedadviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar en informeren u graag over uw investeringsmogelijkheden.

Daarom investeert u in Otium!
- 1,5% rentevergoeding tijdens de bouw *
- Geïndexeerde huurinkomsten van 5% over uw investering *
- Langjarige huurovereenkomst van 15 jaar
- Prijzen vanaf € 125.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris
- Geen overdrachtsbelasting en notariskosten
- Volledig ontzorgde investering
- Luxe en smart 2, 4 of 6 persoons hotelappartementen

 


* informeer bij onze vastgoedadviseurs naar de onderliggende verkoopinformatie en voorwaarden.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.