America, Peelheideweg 25 - 443

Comfort 6-Persoons
Verkocht o.v.
Home | America, Peelheideweg 25 - 443

Omschrijving

INVESTERING - A-Leisure biedt u deze 6-persoonswoningen aan op Center Parcs Limburgse Peel. Een park wat gekenmerkt wordt door de ruime opzet en veel vrijstaande recreatiewoningen. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst met een vaste formule. Een zeer aantrekkelijke en overzichtelijke investering.

COTTAGE - Deze cottage wordt uitgevoerd met een plat dak of een schuine kap. Bij de 6-persoons comfort cottage is de woonkamer met open keuken het centrale punt. Hier staat een comfortabele hoekbank en kijkt u uit op het terras.

De cottage beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 een stapel bed heeft. De badkamer is voorzien van een douche. Het toilet is separaat.

CENTER PARCS - 6 redenen om te investeren in Center Parcs 1. Een sterk en vertrouwd merk 2. Geïndexeerde huurinkomsten mogelijk 3. Zorgeloos beheer en onderhoud door Center Parcs 4. Professionele begeleiding 5. Center Parcs is uw enige huurder 6. Langjarige huurovereenkomsten

Prijzen zijn kosten koper, exclusief BTW, inclusief inventaris en upgrade. Bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de verschillende cottages, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 164.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
140 m3
Woonopp. 
56 m2
Perceelopp. 
648 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
schuifpui

Meer informatie?