Center Parcs Park Bostalsee 551, Nohfelden

VIP 4-persoons
Beschikbaar
Home | Center Parcs Park Bostalsee 551, Nohfelden

Omschrijving

Center Parcs Park Bostalsee cottage 551

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Bostalsee is in de zomer van 2013 geopend en prachtig gelegen aan de Bostalsee. Met de hoogteverschillen en vele mooie uitzichtpunten heeft dit 4-birdiespark een geheel eigen sfeer.

Dankzij de gunstige ligging in het hart van Europa, op korte afstand van de grens met Nederland, België en Luxemburg, bevinden zich 43 miljoen inwoners op minder dan 3,5 uur rijden. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze cottage heeft een huurovereenkomst (via Center Parcs) tot (minimaal) 31 december 2028 met een aantrekkelijke variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige essentials: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar - Kortingsregeling op verblijf in Center Parcs park naar keuze - Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW)

Indeling 4-persoons VIP cottage inclusief inventaris: Begane grond: Hal met entrée, trapopgang met trapkast en toegang tot sanitaire ruimte voorzien van toilet, wastafel en douche. Woon- en eetkamer met open keukenopstelling, openhaard en toegang tot entertainmentruimte voor kinderen. Tevens toegang naar het buitenterras met tuinmeubilair en vaste barbecue.

Eerste verdieping: Overloop, twee tweepersoonsslaapkamers en badkamer voorzien van wastafel, tweede toilet, whirlpool en sauna.

Bovendien heeft cottage 551 door zijn uitstekende ligging een schitterend zicht over de Bostalsee.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken geweest bij de projectmatige verkoop Center Parcs Park Bostalsee.

De afbeeldingen zijn willekeurig gekozen. Specifieke gegevens kunnen afwijken van het getoonde.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 219.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2013
Inhoud 
215 m3
Woonopp. 
78 m2
Perceelopp. 
128 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?