Center Parcs Park Bostalsee 751, Nohfelden

Comfort 4-persoons
Verkocht
Home | Center Parcs Park Bostalsee 751, Nohfelden

Omschrijving

A-Leisure Recreatiemakelaars biedt u deze prachtig gelegen vakantiewoning aan. Fiscaal aantrekkelijke investering in een recreatief vastgoed inclusief langjarige huurovereenkomst met Center Parcs op een zeer succesvol park aan de Bostalsee. Neem deel aan het succes van Center Parcs!

Park Bostalsee is in de zomer van 2013 geopend en prachtig gelegen aan in het glooiende Saarland. Met de hoogteverschillen en aan dit mooie watersportmeer heeft dit 4-birdiespark een geheel eigen sfeer.

Dankzij de gunstige ligging in het hart van Europa, op korte afstand van de grens met Nederland, België en Luxemburg, bevinden zich 43 miljoen inwoners op minder dan 3,5 uur rijden. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze 4-persoons comfort cottage heeft een huurovereenkomst (via Center Parcs) tot (minimaal) 31 december 2028 met een aantrekkelijke variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar looptijd) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige essentials: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar - Kortingsregeling op verblijf in Center Parcs park naar keuze - Prijs is exclusief MwSt (BTW)

Indeling 4-persoons Comfort cottage inclusief inventaris: Begane grond: Hal met entrée, trapopgang met trapkast, bergruimte en toegang toilet. Woon- en eetkamer met open keukenopstelling, openhaard. Tevens toegang naar het buitenterras met tuinmeubilair. Eerste verdieping: Overloop, twee tweepersoonsslaapkamers en badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad/douche.

Bovendien heeft cottage 751 een uitstekende ligging, op korte afstand van de Bostalsee.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken geweest bij de projectmatige verkoop Center Parcs Park Bostalsee.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 125.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2013
Inhoud 
190 m3
Woonopp. 
59 m2
Perceelopp. 
78 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?