Center Parcs Park Hochsauerland 132, Medebach

Comfort 6-persoons
Verkocht
Home | Center Parcs Park Hochsauerland 132, Medebach

Omschrijving

Center Parcs Park Hochsauerland - Cottage 132

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Hochsauerland is prachtig gelegen in een heuvelrijk gebied, vlakbij het bij Nederlanders zeer geliefde Winterberg. Een park met twee hoogseizoenen met het gehele jaar een hoge bezettingsgraad. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze Comfort cottage voor 6 personen heeft een huurovereenkomst via Center Parcs tot (minimaal) 24 november 2032 met gegarandeerde huurinkomsten of een variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van het gehele park. Aan u de keus.

Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment) en betrokken bij de projectmatige verkoop Center Parcs Park Hochsauerland.

Overige kenmerken: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en supergrote buitenspeeltuin Aventura. - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar door 2 hoogseizoenen - Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW)

De afbeeldingen zijn willekeurig gekozen. Specifieke gegevens kunnen afwijken van het getoonde.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 164.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
2 m3
Woonopp. 
1 m2
Perceelopp. 
165 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?