Center Parcs Park Hochsauerland 600 Sonnenallee 1, Medebach (Duitsland)

Premium 8-persoons
Verkocht o.v.
Home | Center Parcs Park Hochsauerland 600 Sonnenallee 1, Medebach (Duitsland)

Omschrijving

Center Parcs Park Hochsauerland - Cottage 600

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Park Hochsauerland is prachtig gelegen in een heuvelrijk gebied, vlakbij het bij Nederlanders zeer geliefde Winterberg. Een park met twee hoogseizoenen met het gehele jaar een hoge bezettingsgraad. Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Deze Premium cottage voor 8 personen heeft een huurovereenkomst via Center Parcs tot (minimaal) 1 december 2032 met gegarandeerde huurinkomsten.

Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige kenmerken: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en supergrote buitenspeeltuin Aventura. - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar door 2 hoogseizoenen - Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW)

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment)

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 240.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
245 m3
Woonopp. 
98 m2
Perceelopp. 
1 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
4
Bijzonderheden 
gemeubileerd

Meer informatie?