Center Parcs Park Nordseeküste 524, Tossens

VIP 2-Persoons
Beschikbaar
Home | Center Parcs Park Nordseeküste 524, Tossens

Omschrijving

Center Parcs Nordseeküste - Cottage 524 Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.

Center Parcs Park Nordseeküste bestaat uit 345 appartementen en cottages.

Het Noordzeekustpark ligt op het Noordzeeschiereiland Butjadingen, dat wordt omringd door Wilhelmshaven en Bremerhaven, ten noorden van de steden Bremen en Oldenburg. Hier is de horizon eindeloos, de lucht kruidig en gezond, het land vlak en groen.

Sinds enkele jaren heeft het park, ongeacht het seizoen, een bovengemiddelde bezettingsgraad. Dit komt dankzij het brede aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en de gewilde ligging direct aan zee - en de vraag is nog steeds stijgend!

Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs.

Dit VIP 2 personen appartement heeft een huurovereenkomst via Center Parcs tot (minimaal) 30-06-2030 met gegarandeerde huurinkomsten.

Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige kenmerken: - Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland - Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs - Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en buitenspeeltuin. - Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar. - Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW) inclusief inventaris

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment)

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 58.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1993
Inhoud 
60 m3
Woonopp. 
22 m2
Perceelopp. 
1 m2
Kamers 
1
Slaapkamers 
1
Aanvaarding 
in overleg
Bijzonderheden 
gemeubileerd

Meer informatie?