Ferienresort Bad Bentheim 164, Bad Bentheim (Duitsland)

10-persoons
Verkocht o.v.
Home | Ferienresort Bad Bentheim 164, Bad Bentheim (Duitsland)

Omschrijving

Bad Bentheim 164 – 10 persoons

INVESTERING - A-Leisure biedt u een 10-persoons recreatiewoning aan op het prachtige park Ferienresort Bad Bentheim met diverse verhuurmogelijkheden via Roompot Vakanties.

HET PARK - Op het resort vindt u 250 recreatiewoningen gebouwd onder de typerende architectuur van de streek. De woningen zijn in hofjes gelegen en verdeeld over een landgoed van ruim 60 hectare. Centraal gelegen op het resort bevindt zich het centrumgebouw. Het centrumgebouw bevat een groot aantal faciliteiten, zoals: de receptie, restaurants, een winkel, diverse sport- en spelactiviteiten.

INDELING - Op de begane grond vindt u een ruime hal met aangrenzend een toilet. Vanuit de hal komt u in de riante woonkamer met vloerverwarming en schuifdeur naar het terras. De open keuken met parallel-inrichting is voorzien van inbouwapparatuur. De berging, bereikbaar vanuit de keuken, met wasmachine en droger. De slaapkamer op de begane grond heeft een badkamer en suite met een douche en wastafel.

De verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en twee ruim opgezette badkamers. Eén badkamer is voorzien van douche en wastafel en één van bad en dubbele wastafel. Op de verdieping is tevens een separaat toilet en een extra berging.

Bij deze woning zijn twee parkeerplaatsen voorzien op de eigen kavel.

Kenmerken: - perceeloppervlakte 452 m2 - woonoppervlakte 119 m2 - 5 kamers (4 slaapkamers) - 3 badkamers

Vraagprijs € 199.000,- k.k. inclusief inventaris

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 199.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2008
Inhoud 
309 m3
Woonopp. 
119 m2
Perceelopp. 
452 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
4
Bijzonderheden 
gemeubileerd

Meer informatie?