Ferienresort Cochem 617, Cochem

4-persoons
Verkocht o.v.
Home | Ferienresort Cochem 617, Cochem

Omschrijving

Investering A-Leisure biedt u een gerestylede 4-persoons recreatiewoning aan op het prachtig gelegen Ferien und Golfresort Cochem. U heeft voor deze woning vaste huurinkomsten van € 7.500,- op jaarbasis tot 6-1-2023. Alle kosten zijn voor Roompot behoudens groot onderhoud. Huidige eigenaar geniet daarnaast eigen gebruik mogelijkheden.

Het park Het resort is in 2008 gebouwd met typische vakwerkhuizen. Het mooie heuvellandschap met de uitgestrekte wijngaarden, de rivier de Moezel en de parkfaciliteiten maakt het bijzonder geschikt voor families en kinderen. Er is een animatieprogramma, overdekt zwembad, restaurant en snackbar. Ook is er een golfbaan en minigolf. Op Ferienresort Cochem wordt van 8 november 2021 t/m 11 februari 2022 hard gewerkt aan het centrumgebouw, waardoor de binnen faciliteiten niet geopend zullen zijn. Het zwembad zal wél gewoon volgens de vaste tijden geopend zijn.

Indeling De vrijstaande bungalow met eigen parkeerplaats heeft een woonkamer met open hoekkeuken. Bij de eetkamer zijn openslaande tuindeuren, waardoor u buiten naar binnen kunt halen. Dit geheel is gerestyled en de keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op de gehele begane grondvloer ligt PVC in combinatie met vloerverwarming, waardoor het aangenaam en comfortabel is. Op de begane grond is er ook een slaapkamer met boxspringbedden en een badkamer. Toilet is apart en bevindt zich in de gang. Tevens treft u op de begane grond nog een berging met wasmachine en droger. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Boven zijn 2 slaapkamers met boxspringbedden, 1 badkamer en nog een separaat toilet. Ook is er een balkon aanwezig.

Kenmerken:

• perceeloppervlakte 346 m2 • woonoppervlakte 85 m2 • 6 kamers (3 slaapkamers) • 2 badkamers

Vraagprijs € 145.000,00 - k.k. inclusief inventaris

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 145.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2008
Inhoud 
246 m3
Woonopp. 
85 m2
Perceelopp. 
346 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Bijzonderheden 
gemeubileerd

Meer informatie?