Goes, Waterstate Goes | Hotelappartementen 0 - Ong

Recreatie
Beschikbaar
Home | Goes, Waterstate Goes | Hotelappartementen 0 - Ong

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP - WATERSTATE GOES 89 hotelappartementen en 14 woonappartementen

Permanent wonen en investeren aan het water Op een bruisende plek, aan de waterweg tussen het Goese Meer en de haven in het centrum van Goes, wordt een uniek concept gerealiseerd: Waterstate. Het is een luxe complex met hotel- én woonappartementen. Waterstate voorziet in 14 woonappartementen, 89 innovatieve hotelappartementen, een restaurant en een duikshop op een prachtige locatie. De samenwerking met Fitland en Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving.

Hotelappartementen Bij Waterstate Goes investeert u in een luxe aparthotel met een uniek concept. U wordt volledig ontzorgd in de exploitatie en het beheer ervan. Hiermee verzekert u zichzelf van een aantrekkelijk en onbezorgd rendement op uw vermogen. Bovendien kunt u ook zelf gebruikmaken van uw luxe hotelappartement en genieten van alle hotelfaciliteiten waaronder sport en wellness.

Kenmerken investering in Waterstate: - Geïndexeerde huurinkomsten van 5% over uw investering - Langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar - 'Luxe en 'Smart' hotelappartementen voor 2 of 4 personen - Uitgebreide faciliteiten met o.a.: Wellness, fitness, duikshop en restaurant - Prijzen vanaf € 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Blijf op de hoogte Schrijf u nu in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van de woon- en/of hotelappartementen Waterstate Goes: www.waterstate.nl

A-Leisure Recreatiemakelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Heeft u vragen? Neem contact op via 0113-22 84 60 of mail@aleisure.nl.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 149.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
60 m3
Woonopp. 
20 m2
Kamers 
0
Slaapkamers 
0
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?