Ouddorp, Port Zelande 515

Recreatief
Verkocht
Home | Ouddorp, Port Zelande 515

Omschrijving

INVESTERING – Op een prachtig park, direct aan het Grevelingenmeer, bieden A-Leisure Recreatiemakelaars en Center Parcs Vastgoed deze schitterende 6-persoons Premium cottage aan. Een mooie tweekapper op rustige locatie. U loopt binnen een paar minuten naar het water en de uitgebreide centrumvoorzieningen. De cottage is volledig gemoderniseerd en heeft een aantrekkelijke huurovereenkomst met door Center Parcs gegarandeerde huurinkomsten van € 9.141,- per jaar (excl. BTW). Een uitstekende investering waarbij de de kosten voor exploitatie grotendeels voor Center Parcs zijn. Vraag naar de onderliggende stukken en mogelijkheden.

HET PARK - Fantastisch gelegen aan het Grevelingenmeer, met de Noordzee op loopafstand, is Center Parcs Port Zélande in alle seizoenen in trek bij vakantiegangers. Het park heeft een grote diversiteit aan mooie cottages, gelegen in een natuurlijke omgeving. Port Zélande heeft een scala aan buitenactiviteiten, de outdoor klimtoren, een segway, paintballen of waterfietsen. Daarnaast heeft Port Zélande ook een tal van binnenactiveiten: van warme bubbelbaden tot biljart en bowlen in de Adventure Factory.

Center Parcs investeert in de toekomst en heeft een grondige renovatie uitgevoerd op Port Zélande. Daarmee is Port Zélande nog succesvoller en aantrekkelijker voor huurders én investeerders die rendement zoeken.

Een aantal kenmerken van de uitgevoerde revitalisatie: - Volledig ingerichte open keuken met inbouwapparatuur - Stijlvol en vernieuwd sanitair - Comfortabele en sfeervolle slaapkamers - Nieuw inventaris in up to date Center Parcs stijl

INDELING- Hal met entree, meterkast, toilet en badkamer met wastafel en inloopdouche. Via de hal komt u in de living met open keuken en wenteltrap naar de verdieping. De keuken heeft een rechte opstelling en inbouwapparatuur. Slaapkamer met twee losse bedden. Tevens is er nog een berging met Cv-opstelling. Via de wenteltrap komt u op de verdieping. De overloop heeft aan weerzijden een slaapkamer, met beiden een tweepersoonsbed.

Port Zélande is gelegen op de brouwersdam, een zeewering. De grond is zodoende in eigendom bij Staatsbosbeheer. De erfpachtvanon is tot 2086 afgekocht.

U bent van harte welkom deze unieke omgeving zelf te ervaren, het park te bezoeken en de cottage te bezichtigen. Bezoek uitsluitend op afspraak.

Vraagprijs € 195.000,- kosten koper* inclusief inventaris, exclusief BTW

*[Eigendomsoverdracht uitsluitend via projectnotaris HVG te Den Haag]

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 195.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1990
Inhoud 
283 m3
Woonopp. 
71 m2
Perceelopp. 
375 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg

Meer informatie?