Pierre & Vacances Empuriabrava Marina 111, Empuriabrava

Van 4 tot 6 personen
Verkocht
Home | Pierre & Vacances Empuriabrava Marina 111, Empuriabrava

Omschrijving

Pierre & Vacances Empuriabrava Marina Appartement 111 - Type 1

INVESTERING – A-Leisure biedt u een 5-persoons recreatieappartement aan op Pierre & Vacances Empuriabrava.

HET PARK - Aan de Costa Brava ligt Empuriabrava, een luxueuze plaats met voor ieder wat wils. Het heeft een historisch en cultureel erfgoed, stranden en met meer dan 25 kilometer bevaarbare kanalen de grootste waterwijk van heel Europa.

Residentie Empuriabrava Marina is gelegen langs het kanaal dat naar de jachthaven leidt en bevindt zich op 1,5 km van het strand. De residentie beschikt over 2 zwembaden, een buitenbubbelbad en twee terrassen waar u tot rust kunt komen.

De 48 appartementen van Pierre & Vacances Empuriabrava zijn verdeeld over 2 complexen die met elkaar verbonden zijn. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen die onlangs gerenoveerd zijn en voorzien zijn van een moderne inrichting. Zo zijn de appartementen onder andere voorzien van airconditioning, gratis wifi en een vaatwasser.

UW VOORDELEN • Onlangs gerenoveerde en volledig uitgeruste appartementen • Geïndexeerde huurinkomsten van 4,5% afhankelijk van de mate van eigen gebruik • Huurovereenkomst van minimaal 10 jaar • Aantrekkelijke eigen gebruik mogelijkheden • Beheer en onderhoud door Pierre & Vacances • Geen verhuurprovisie of leegstand risico • Doorverkoop altijd mogelijk

De gebruikte afbeeldingen op deze site zijn willekeurig gekozen en geven een algemeen beeld van het complex en de diversiteit aan appartementen. Uiteraard is bezoek ter plaatse de beste manier deze unieke locatie zelf te ervaren. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Koopsom € 169.800,- k.k. inclusief inventaris, exclusief BTW

Van dit type zijn diverse appartementen beschikbaar in de prijsklasse van € 169.800,- tot € 190.700,- inclusief inventaris, exclusief BTW.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 169.800,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1978
Inhoud 
183 m3
Woonopp. 
61 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
airconditioning
zwembad

Meer informatie?