ZeeLandToren Vlissingen | Recreatieappartementen voor verhuur

Recreatie
Beschikbaar
Home | ZeeLandToren Vlissingen | Recreatieappartementen voor verhuur

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP - ZeeLandToren Vlissingen!

In het voorjaar van 2022 start de verkoop van het meest iconische gebouw van Zeeland. Het 100 meter hoge gebouw ZeeLandToren wordt een unieke, imposante woontoren met panoramisch uitzicht. Het aanbod van de ZeeLandToren zal bestaan uit recreatieappartementen, maar ook uit appartementen om permanent te bewonen of als tweede bewoning. Wilt u als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop start? Of heeft u interesse om te investeren? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

THE NEXT DEGREE IN LUXURY

In het Scheldekwartier in Vlissingen verrijst de ZeeLandToren. Een unieke, imposante woontoren met een schitterend panoramisch uitzicht. Koop hier uw luxe woon- of recreatieappartement aan zee en geniet van alles wat Zeeland te bieden heeft. Een icoon voor Zeeland, een landmark in het Scheldekwartier. Dat is de fenomenale ZeeLandToren in Vlissingen. Een uniek gebouw van 100 meter hoog, met 157 woon- en recreatieappartementen. Aan zee en met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde, Walcheren, Vlissingen en de Noordzee. Of u nu een appartement koopt om er zelf te wonen of u koopt een recreatieappartement voor eigen gebruik of voor de verhuur, in Vlissingen wordt uw droom van wonen aan zee werkelijkheid.

In het iconische gebouw komen luxe woonappartementen, recreatieappartementen en penthouses. Maar ook een restaurant, een skyrestaurant en een wellnessbeleving met zwembad op imponerende hoogte. De verschillende functies van wonen, recreëren en leven maken van de ZeeLandToren een echte eyecatcher aan zee. Wat het hypermoderne ontwerp uitzonderlijk maakt, is dat de ZeeLandToren ‘tordeert’. De 34 verdiepingen draaien als het ware naar boven, wat zorgt voor een wisselend silhouet. Waar u ook woont of recreëert in deze ‘draaiende’ toren, u heeft overal een spectaculair uitzicht rondom. Dag in, dag uit. Dit is uw kans om te wonen en te recreëren aan zee, want het is bijna nergens anders meer in Zeeland, zelfs in Nederland, mogelijk om zo dichtbij het strand een (recreatie)appartement te kopen.

RECREATIEAPPARTEMENTEN VOOR VERHUUR

Slim en rendabel beleggen? Ook dat kan in de ZeeLandToren, het nieuwe baken van Walcheren. Zinderend Zeeland trekt elk jaar ontelbare toeristen die willen genieten van de unieke Zeeuwse kust. De vraag naar recreatiewoningen is groot. Juist in Vlissingen. Met een rendement van 3,5 tot 6 procent, totale ontzorging van verhuur tot beheer, en mogelijkheden voor eigen gebruik, is investeren in de ZeeLandToren pure winst. Vanaf dag één. Indien u gebruikmaakt van de aanwezige projectfinanciering, zal het rendement op uw eigen vermogen nog hoger worden.

Inclusief 4 recreatieappartementen met eigen buitenterras op de 3e verdieping, komen er op de 4e tot en met 14e verdieping in totaal 95 comfortabele verhuurappartementen voor recreanten. Luxe afgewerkte woningen met bijvoorbeeld een sauna, een sunshower, een dubbele douche of een bad voor het raam. En stuk voor stuk voorzien van een zeer luxe, complete keuken met hoogwaardige apparatuur van topmerken. De woonoppervlakte bedraagt 27 m², 45 m² of 61 m². Het fenomenale panorama, alle luxe en comfort, en de uitmuntende uitvalsbasis geven de gasten 365 dagen per jaar een vakantiegevoel. Prijzen variëren van € 260.000 tot € 595.000 v.o.n. exclusief BTW. Disclaimer: de genoemde verkoopprijzen zijn indicatief en kunnen nog wijzigen.

Buitengewone locatie aan zee

In uw luxe woonappartement of recreatieappartement in de prestigieuze ZeeLandToren verblijft u op hoog niveau aan zee. En altijd met een adembenemend uitzicht, dankzij de unieke locatie in Zeeland. In het Scheldekwartier, een maritieme stadswijk in Vlissingen waar de rijke zeevaarthistorie in ere wordt hersteld. En dat vol ambitie. Om Vlissingen te laten groeien in kwaliteit, kracht en karakter.

In het hippe Scheldekwartier herrijzen verloren gewaande gebouwen uit hun as. Met de historische Scheldekraan en het gerestaureerde Dok van Perry, de Machinefabriek, de Zware Plaatwerkerij en de Timmerfabriek ontmoet het verleden met de Zeelandtoren het heden. Aan zee en pal naast de binnenstad van Vlissingen. Een fantastische uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan Antwerpen, Cadzand, Knokke en Domburg.

Als stoere, maritieme havenstad is Vlissingen een ideale plek om te recreëren en te wonen, leven aan zee. De gezellige boulevard biedt u een eindeloos uitzicht over de Westerschelde met de schepen die voorbijtrekken aan de horizon en de nabijgelegen mooie stranden met fantatische duinen hebben de meeste zonuren van Nederland. Geniet van de talrijke evenementen, kleurrijke markten en levendige festivals die Vlissingen in alle seizoenen organiseert. Of strijk neer in een van de goede restaurants of op een van de heerlijke terrassen voor een culinair festijn of gezellige borrel. Dit alles op loopafstand van uw eigen appartement aan zee in de ZeeLandToren.

Interesse?

A-Leisure Recreatiemakelaars helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning! Heeft u vragen? Neem contact op via 0113-22 84 60 of mail@aleisure.nl.

Vertel anderen over deze woning

Prijzen vanaf

€ 260.000,- v.o.n.
Meer informatie?

Gegevens

Inhoud 
285 m3
Woonopp. 
95 m2

Meer informatie?