Zeewolde, Slingerweg 1 - A 137

Waterriet - VIP 4
Verkocht o.v.
Home | Zeewolde, Slingerweg 1 - A 137

Omschrijving

Center Parcs De Eemhof – Waterriet

INVESTERING - A-leisure biedt u een 4-persoonswoning aan op het succesvolle Center Parcs De Eemhof. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst en u ontvang een geïndexeerde huuropbrengst met een gegarandeerd rendement van €11.749,-

Het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs is eind 2019 volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Waterriet: VIP cottage voor 4 personen: Elegant en chic, dat zijn de VIP cottages. De open keuken is van alle gemakken voorzien en is volledig uitgerust met servies, bestek en onder andere een vaatwasser en magnetron. De woonkamer met open haard, smart-tv en een Bluetooth Soundsystem. Twee slaapkamer met elk een tweepersoonsbed. Luxe badkamer met dubbele wastafel, grote inloopdouche, bubbelbad, sauna en separaat toilet. Dankzij het ‘nature design’ wordt het ultieme natuur- en vakantiegevoel gecreëerd. Deze cottages hebben een barbecue en het terras is voorzien van luxe en comfortabel tuinmeubilair.

Kenmerken: - oppervlakte 81 m2 - perceeloppervlakte variërend van 136 m2 tot 603 m2 eigen grond - langjarige huurovereenkomst met Center Parcs - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden - prijs exclusief BTW.

[bijgevoegde afbeeldingen geven een impressie van de VIP uitvoering en zijn afkomstig van de modelcottage voor 4 personen]

Als u kiest voor een cottage op De Eemhof dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark van 65 hectare met grootschalige centrumfaciliteiten, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam en Utrecht, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

[Foto's zijn van een vergelijkbaar type cottage]

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 270.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1980
Inhoud 
202 m3
Woonopp. 
81 m2
Perceelopp. 
136 m2
Kamers 
3
Slaapkamers 
2
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?