Zeewolde, Slingerweg 1 - A 434

Vlier - Comfort 6
Verkocht
Home | Zeewolde, Slingerweg 1 - A 434

Omschrijving

Center Parcs De Eemhof – Vlier

INVESTERING - A-Leisure biedt u een 6-persoonswoning aan op het succesvolle Center Parcs De Eemhof. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst en u ontvang een geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs, dit kan gedurende de looptijd oplopen tot wel 6%. . Een zeer aantrekkelijke investering.

Het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs wordt vanaf eind december 2019 volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Vlier: Comfort cottage voor 6 personen: Een kleurrijke en praktische cottage met open keuken die grenst aan de woonkamer met open haard, smart-tv en schuifpui naar het terras met luxe tuinmeubilair. De keuken is volledig uitgerust met servies, bestek en onder andere een vaatwasser en magnetron. Drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Twee badkamer met wastafel, inloopdouche en twee toiletten waarvan 1 separaat. De thematisering die in het interieur is verwerkt, geeft het gevoel dat u zich midden in de natuur bevindt.

Kenmerken: - oppervlakte 92 m2 - perceeloppervlakte 327 m2 eigen grond - langjarige huurovereenkomst met Center Parcs, vast contract - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden - prijs exclusief BTW.

Als u kiest voor een cottage op De Eemhof dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark van 65 hectare met grootschalige centrumfaciliteiten, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam en Utrecht, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Van dit type zijn diverse woningen op het park. Vraag naar de beschikbaarheid en prijsklasse.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 268.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1980
Inhoud 
230 m3
Woonopp. 
92 m2
Perceelopp. 
327 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?