Zeewolde, Slingerweg 1 - A 645

Zomereik - Premium 8
Verkocht
Home | Zeewolde, Slingerweg 1 - A 645

Omschrijving

CCenter Parcs De Eemhof – Zomereik

INVESTERING - A-leisure biedt u een 8-persoonswoning aan op het succesvolle Center Parcs De Eemhof. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst en u ontvang een geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs, dit kan gedurende de looptijd oplopen tot wel 6%. Of u kiest voor een variabele huuropbrengst en deelt direct mee van het succes van Center Parcs. Een zeer aantrekkelijke investering.

Het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs wordt vanaf eind december 2019 volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Zomereik: Premium cottage voor 8 personen: Voor alles in deze ruime en aangename cottages geldt dat het niveau van luxe en gemak verhoogd is. De open keuken grenst aan de woonkamer met open haard, smart-tv en schuifpui naar het terras met luxe tuinmeubilair. De keuken is volledig uitgerust met servies, bestek en onder andere een vaatwasser en magnetron. Vier slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk 2 aparte bedden. Twee badkamer, waarvan één is voorzien van een bad/douche combinatie, dubbele wastafel en toilet en één is voorzien van een wastafel, een inloopdouche en een separaat toilet. Het moderne interieur en de grafische vormen die in de gehele cottage zijn doorgevoerd geven de cottage een nog luxere uitstraling.

Kenmerken: - oppervlakte 115 m2 - perceeloppervlakte variërend van 467 m2 tot 1196 m2 eigen grond - met 15 jarige huurovereenkomst met Center Parcs - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden - prijs exclusief BTW

Als u kiest voor een cottage op De Eemhof dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark van 65 hectare met grootschalige centrumfaciliteiten, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam en Utrecht, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Koopprijs: € 309.500,- k.k. incl. renovatie en inventaris, excl. BTW.

Van dit type zijn diverse woningen beschikbaar in de prijsklasse van € 309.500,- tot € 331.750,- incl. renovatie en inventaris, excl. BTW. ?

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 309.500,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1980
Inhoud 
287 m3
Woonopp. 
115 m2
Perceelopp. 
467 m2
Kamers 
5
Slaapkamers 
4
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?