Zeewolde, Slingerweg 1 - A 965

Berk- Comfort 5
Verkocht o.v.
Home | Zeewolde, Slingerweg 1 - A 965

Omschrijving

Center Parcs De Eemhof – Berk

INVESTERING - A-leisure biedt u een 5-persoonswoning aan op het succesvolle Center Parcs De Eemhof. De cottage wordt aangeboden met een langjarige huurovereenkomst en u ontvang een geïndexeerde huuropbrengst van de netto-koopprijs, dit kan gedurende de looptijd oplopen tot wel 6%. Of u kiest voor een variabele huuropbrengst en deelt direct mee van het succes van Center Parcs. Een zeer aantrekkelijke investering.

Het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs wordt vanaf eind december 2019 volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Berk: Comfort cottage voor 5 personen: Een kleurrijke en praktische cottage met open keuken die grenst aan de woonkamer met open haard, smart-tv en schuifpui naar het terras met luxe tuinmeubilair. De keuken is volledig uitgerust met servies, bestek en onder andere een vaatwasser en magnetron. Drie slaapkamers , waarvan twee met elk een tweepersoonsbed en één met eenpersoonsbed. De badkamer beschikt over een wastafel en inloopdouche, het toilet is separaat. De thematisering die in het interieur is verwerkt, geeft het gevoel dat u zich midden in de natuur bevindt.

Kenmerken: - oppervlakte 78 m2 - perceeloppervlakte variërend van 237 m2 tot 442 m2 eigen grond - langjarige huurovereenkomst met Center Parcs. - beperkt eigen gebruik, vraag naar de mogelijkheden - prijs exclusief BTW.

Als u kiest voor een cottage op De Eemhof dan investeert u - zonder zorgen, - in een vernieuwde recreatiewoning, - in een vakantiepark van 65 hectare met grootschalige centrumfaciliteiten, - in een gewilde vakantiebestemming nabij Amsterdam en Utrecht, - in aantrekkelijke fiscale voordelen.

Van dit type zijn diverse woningen op het park. Vraag naar de beschikbaarheid en prijsklasse.

Vertel anderen over deze woning

koopsom

€ 225.856,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
1980
Inhoud 
195 m3
Woonopp. 
78 m2
Perceelopp. 
254 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Voorzieningen 
tv kabel
zwembad

Meer informatie?