Zeewolde, Slingerweg 3 - A 7

VIP 6-persoons
Beschikbaar
Home | Zeewolde, Slingerweg 3 - A 7

Omschrijving

INVESTERING - A-Leisure en Center Parcs Vastgoed bieden u een zeer courant 6-persoons recreatieappartement aan met prachtig uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer. Het appartement wordt verhuurd via Center Parcs. De bestaande huurovereenkomst loopt nog tot 2023 waarbij een verlenging met nog eens 5 jaar mogelijk is. De huurinkomsten worden berekend over de omzethuur van alle appartementen tezamen. U krijgt uw aandeel op basis van een quotiënt in het geheel maandelijks uitgekeerd. U kunt bovendien met een speciale ‘lastminute’ actie voor eigenaren 2 keer per jaar buitenom de vakantieperiode tegen een zeer gereduceerd tarief boeken in het complex.

HET PARK - Marina de Eemhof maakt onderdeel uit van het pachtige 5-sterrenpark Center Parcs de Eemhof en bestaat in het totaal uit 100 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het appartementencomplex is gebouwd in “Port Grimaud stijl” en straalt hiermee een stukje Franse Riviera uit.

Tezamen met het naastgelegen Center Parcs de Eemhof en haar vele voorzieningen zijn er uitstekende ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad. Daarnaast ondergaat dit 5 sterren park de komende jaren een grootschalige modernisering en wordt er naast de haven binnenkort een ‘wavepool’ gerealiseerd. Uniek in Nederland. Hiervan kunt u als investeerder profiteren!

INDELING - Hal met entree en toilet. Woon- en eetkamer met complete keuken onder meer voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en combimagnetron. Een ruim privébalkon met prachtig uitzicht maken het geheel compleet. Drie ruime slaapkamers met boxspring bedden. Twee badkamers, waarvan één badkamer met Finse sauna, bubbelbad, inloopdouche en wastafel en één met toilet, wastafel en inloopdouche. Het appartement is voorzien van een compleet inventaris wat in de prijs begrepen is.

Vraag naar de interessante investeringsmogelijkheden en uiteraard bent u van harte welkom voor een bezoek ter plaatse.

Vraagprijs € 295.700,- kosten koper incl. inventaris, excl. BTW

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 295.700,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2010
Inhoud 
242 m3
Woonopp. 
97 m2
Kamers 
4
Slaapkamers 
3
Aanvaarding 
in overleg
Voorzieningen 
sauna

Meer informatie?