Zeewolde, Slingerweg 3 - E 11

VIP 8-persoons
Beschikbaar
Home | Zeewolde, Slingerweg 3 - E 11

Omschrijving

Zeewolde, Slingerweg 3 - E 11 à Zeewolde, Center Parcs Marina De Eemhof nr. 056 A-Leisure Recreatiemakelaars en Center Parcs Vastgoed bieden u een zeer courant 8-persoons recreatieappartement met prachtig uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer.

Het appartement wordt verhuurd via Center Parcs. De bestaande huurovereenkomst loopt nog tot oktober 2028. De huurinkomsten worden berekend over de omzethuur van alle appartementen tezamen. U krijgt uw aandeel op basis van een quotiënt in het geheel maandelijks uitgekeerd.

Marina de Eemhof maakt onderdeel uit van Center Parcs de Eemhof. Dit prachtige 5 sterren park van Center Parcs.

Tezamen met het naastgelegen Center Parcs de Eemhof en haar vele voorzieningen zijn er uitstekende ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad. Daarnaast ondergaat dit 5 sterren park de komende jaren een grootschalige modernisering en wordt er naast de haven binnenkort een ‘wavepool’ gerealiseerd. Uniek in Nederland. Hiervan kunt u als investeerder profiteren!

U kunt bovendien met een speciale ‘lastminute’ actie voor eigenaren 2 keer per jaar buitenom de vakantieperiode tegen een zeer gereduceerd tarief boeken in het complex.

Indeling appartement 052: Hal met entree, twee toiletten, twee badkamers waarvan één met Finse sauna en bubbelbad. vier ruime slaapkamers met boxspring bedden. Woon- en eetkamer met complete keuken onder meer voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en combi-magnetron. Een ruim privébalkon maken het geheel compleet. Het appartement is voorzien van een compleet inventaris wat in de prijs begrepen is.

Marina de Eemhof bestaat in het totaal uit 100 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het appartementencomplex is gebouwd in “Port Grimaud stijl” en straalt hiermee een stukje Franse Riviera uit.

Vraag naar de interessante investeringsmogelijkheden en uiteraard bent u van harte welkom voor een bezoek ter plaatse.

Vraagprijs € 390.000,- kosten koper, exclusief BTW, inclusief inventaris.

Vertel anderen over deze woning

vraagprijs

€ 390.000,- k.k.
Meer informatie?

Gegevens

Bouwjaar 
2010
Inhoud 
525 m3
Woonopp. 
116 m2
Kamers 
7
Slaapkamers 
6
Voorzieningen 
sauna

Meer informatie?