Otium Leisure Resort Roosendaal

Een zorgeloze investering in een veelzijdig recreatiegebied

Otium Leisure Resort Roosendaal bestaat uit 127 hotelappartementen, een casino en uitgebreide wellness faciliteiten. De locatie wordt gekenmerkt door onder andere de naastgelegen Designer Outlet Roosendaal, Skydive, The Upperclub, Trampolinepark Roosendaal, Basic Fit, Restaurant Het Hooihuis, Playdôme (o.a. karten en hyperbowlen) en Golfclub Roosendaal.

Shopping becomes leisure
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. De komende jaren, tijdens de bouw van Otium, krijgt De Stok een flinke facelift.  De complete omgeving wordt naar een hoger niveau getild en alle faciliteiten worden met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één groot shop- en leisure-centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland. 

Hotelappartementen
De 127 hotelappartementen binnen het project Otium worden gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

Reserveer uw hotelappartement nu online
Via ons online reserveringssysteem is het mogelijk vrijblijvend een hotelappartement te reserveren.  Bekijk het actuele aanbod en verzeker u van een rendabele investering in Otium Leisure Resort Roosendaal. Onze vastgoedadviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar en informeren u graag over uw investeringsmogelijkheden.

ONLINE RESERVEREN

 

kontaktdetails

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Öffnungszeit

Montag 09:00 - 17:30
Dienstag 09:00 - 17:30
Mittwoch 09:00 - 17:30
Donnerstag 09:00 - 17:30
Freitag 09:00 - 17:30
Samstag Nach vereinbarung
Sonntag Nach vereinbarung

Folgen Sie uns

Facebook Instagram LinkedIn