Otium Leisure Resort Roosendaal

visual

Een zorgeloze investering in een veelzijdig recreatiegebied

Otium Leisure Resort Roosendaal bestaat uit 127 hotelappartementen, een casino en uitgebreide wellness faciliteiten. De locatie wordt gekenmerkt door onder andere de naastgelegen Designer Outlet Roosendaal, Skydive, The Upperclub, Trampolinepark Roosendaal, Basic Fit, Restaurant Het Hooihuis, Playdôme (o.a. karten en hyperbowlen) en Golfclub Roosendaal.

Shopping becomes leisure
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. De komende jaren, tijdens de bouw van Otium, krijgt De Stok een flinke facelift.  De complete omgeving wordt naar een hoger niveau getild en alle faciliteiten worden met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één groot shop- en leisure-centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland. 

Hotelappartementen
De 127 hotelappartementen binnen het project Otium worden gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

Reserveer uw hotelappartement nu online
Via ons online reserveringssysteem is het mogelijk vrijblijvend een hotelappartement te reserveren.  Bekijk het actuele aanbod en verzeker u van een rendabele investering in Otium Leisure Resort Roosendaal. Onze vastgoedadviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar en informeren u graag over uw investeringsmogelijkheden.

ONLINE RESERVEREN

 

Otium Leisure Resort Roosendaal

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn