visual

DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN RECREATIEF VASTGOED

Voor begeleiding op maat

LAAT U ADVISEREN DOOR ONZE GECERTIFICEERDE MAKELAARs

A-Leisure Recreatiemakelaars en Stad & Zeeland NVM Makelaars heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerd makelaarskantoor, actief in Zeeland op zowel de bestaande- als nieuwbouwmarkt en bij de aan- en verkoop van recreatief vastgoed. Klanttevredenheid staat centraal en op onze eigen wijze verkopen en vermarkten wij woningen, projecten en investeringen voor zowel de reguliere als de recreatieve markt. Met een kantoor in het centrum van Goes en een enthousiast team kunnen wij u optimaal begeleiden tijdens de verkoop of het aankooptraject van uw nieuwe vakantiewoning.

A-Leisure is preferred partner van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, de Europese marktleider in de exploitatie van vakantiewoningen. Wij zijn uw ingang naar een breed aanbod van waardevaste investeringen met langjarig vast of variabel rendement.

over ons team

maak kennis met

Ons team

Anne-Marie van Gils foto 2 Anne-Marie van Gils
Algemeen Directeur

Anne-Marie van Gils

06 - 10 17 10 11 a.vangils@aleisure.nl

Sinds 2015 mag ik mijzelf de eigenaresse van dit prachtige bedrijf noemen. Met vooral passie en inzet ga ik samen met ons mooie dreamteam iedere dag weer met een glimlach aan de slag. 

Ik ben moeder van Kaylee en Justin, twee prachtige jong volwassen kids waar ik erg trots op ben. In mijn vrije tijd doe ik een beetje aan fitness en houd ik van vakantie, het strand in alle seizoenen en vooral ook van gezelligheid. Afspreken met vrienden en vriendinnen en een goed glas wijn sla ik niet graag af!

Graag verwelkom ik u in ons mooie bedrijf waar wij u naast wonen ook kunnen helpen aan een waardevaste investering.

Ruben Elenbaas foto 2 Ruben Elenbaas
Sales Director

Ruben Elenbaas

06 - 22 93 27 87 r.elenbaas@aleisure.nl

In Zeeland opgegroeid en zodoende is leisure altijd dichtbij. Gecombineerd met vastgoed een mooi vak om elke dag weer mee aan de slag te gaan. Alles voor het juiste advies aan onze opdrachtgevers en klanten.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn zoon aanmoedigen langs de lijn of quality time doorbrengen met het gezin. Mij kunt u hierbij extra blij maken met een goed wijntje. 

Ik ontmoet u graag persoonlijk voor een passend advies. Graag tot ziens!

Jacco de Zeeuw foto 2 Jacco de Zeeuw
Vastgoedadviseur

Jacco de Zeeuw

06-51 86 17 76 j.dezeeuw@aleisure.nl

Ik ben Jacco en sinds 2015 ben ik met veel plezier in de recreatiemakelaardij een nieuwe carrière begonnen. Ik geef heel graag advies over ons aangeboden vastgoed en kijk samen met u of het past bij uw wensen. 

Ik ben al jaren samen met mijn liefde Jolanda. Samen hebben wij 2 prachtkinderen: Merijn en Anne. Van samen met hen en vrienden lekker eten en een drankje doen in onze nieuwe aanbouw word ik gelukkig. Ook houd ik van voetbal kijken, wielrennen en vakantie vieren. In ons geweldige team benut ik graag de expertise van collega’s. Teamwork makes the dream work.

Bent u op zoek naar een woning of een investering? Ik kom graag bij u langs of spreek graag met u af op de projectlocatie!

Lennart van Wallenburg foto 2 Lennart van Wallenburg
Officemanager

Lennart van Wallenburg

06 - 40 17 38 99 l.vanwallenburg@aleisure.nl

Ik ben Lennart en sinds 2016 ben ik werkzaam als Office Manager voor Stad & Zeeland en A-Leisure. Ik sport graag in mijn vrije tijd en ben regelmatig te vinden bij de voetbal of tennis, maar ben ook altijd in voor de 3e helft of een goed glas rode wijn!

De veelzijdigheid van het werken voor zowel een (lokale) woningmakelaardij als recreatiemakelaardij maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik heb de eer om vooral op de achtergrond sturing te geven aan ons kantoor, de verkoop en aankoop van woningen en onze (nieuwbouw)projecten.

Graag laat ik u persoonlijk kennis maken dit geweldige team om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Charmaine de Bie foto 2 Charmaine de Bie
Makelaar-Taxateur [RM-RT]

Charmaine de Bie

06 - 55 92 81 89 c.debie@aleisure.nl

Sinds 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Stad & Zeeland NVM Makelaars. Samen met mijn vriend woon ik in Rotterdam en hou ik van reizen, tennissen en een lekker hapje eten. 

De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten en doorgeleerd tot Register Makelaar en Taxateur. Het allerleukste vind ik het contact met de klanten en om samen op weg te gaan naar de succesvolle verkoop of aankoop van hun droomwoning.

Ik hoor het graag wanneer ik u kan helpen met de aan-, verkoop of taxatie van een woning! Dan kunnen wij dit onder het genot van een kopje koffie bespreken.

 

Anna Koster foto 2 Anna Koster
K-RMT wonen

Anna Koster

0113 -22 84 60 a.koster@aleisure.nl

Met trots mag ik mezelf het nieuwste lid van ons 'dreamteam' noemen. Mijn interesse en passie voor de vastgoedbranche in combinatie met mijn verslaving aan watersport maakt dat ik graag in de buurt van de kust woon. Bij geen gehoor kan je er dus vanuit gaan dat ik met mijn kite- of wakeboard op het water sta.

Zeeland is voor mij een thuiswedstrijd: ik heb altijd in de omgeving van Middelburg gewoond met een vijfjarig uitstapje naar Rotterdam. Daar heb ik op kamers gewoond toen ik Vastgoed en Makelaardij studeerde. Hoewel ik het studeren en socializen daar prachtig vond, wist ik dat ik terug wilde keren naar 't Zeeuwse! Zo gezegd, zo gedaan. Na mijn afstuderen ben ik daarom teruggekomen.

De komende jaren sta ik graag voor u klaar vanuit ons kantoor in Goes, vanaf waar ik mezelf verder zal blijven ontwikkelen binnen de branche!

Investeringen op toplocaties

EEN BREED NETWERK VAN SPECIALISTEn

A-Leisure Recreatiemakelaars is de specialist in het aan- en verkopen van recreatief vastgoed in binnen- en buitenland. Wij combineren de kennis van de meest professionele spelers in de markt met onafhankelijk advies gebaseerd op wat het beste bij u past. Ons team staat ook voor u klaar bij de financiering van recreatief onroerend goed voor tweede bewoning of duurzame belegging. Om advies en antwoord op al uw vragen te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars.

over ons team

EEN TOONAANGEVENDE MAKELAARDIJ MET JARENLANGE ERVARING

Stad & Zeeland NVM Makelaars is een no-nonsens makelaarskantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is. Vanaf 1981 zijn we actief in de verkoop-, aankoop- en verhuurbegeleiding en verzorgen wij de taxaties van woningen. Wij ondersteunen u bij diverse diensten en leveren altijd een uitstekende service. Wat uw wensen ook zijn, het team van Stad & Zeeland NVM Makelaars helpt u graag.

bezoek website

bekijk het aanbod

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn