visual

Specialist in het verkopen van recreatief vastgoed in binnen- en buitenland

Maak een afspraak

Meer informatie

over ons team

Uw professionele partner

ACTIEF IN RECREATIEF VASTGOED

Wanneer u uw vakantiewoning verkoopt, is het belangrijk dat u vol vertrouwen kunt kiezen voor een professionele verkoopmakelaar met het beste totaalpakket om uw woning succesvol te verkopen. Met de jarenlange ervaring van onze specialisten is A-Leisure Recreatiemakelaars uw professionele adviseur in de verkoop van uw recreatieve vastgoed. Wanneer wij van u de opdracht tot verkoop hebben gekregen, kiest u automatisch voor betrouwbaarheid, service en deskundigheid. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), hét kwaliteitslabel in de makelaardij.  

Met onze expertise in de verkoop van vakantiewoningen en projecten zorgen wij voor een passende strategie, afgestemd op uw wensen en eisen. Om advies en antwoord op al uw vragen te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars.

maak een afspraak

form

Mogen wij uw recreatief onroerend goed verkopen?

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via het onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactgegevens
adresgegevens (optioneel)

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Ons succesplan

Een recreatiewoning verkopen

Persoonlijk gesprek

Elke verkoopopdracht start met een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze makelaars. Tijdens dit gesprek wordt de waardebepaling van uw recreatiewoning, advies over de te hanteren vraagprijs en de verkoopstrategie met u besproken.

Verkoopopdracht

De opdracht tot dienstverlening wordt opgemaakt en ondertekend volgens de voorwaarden van de NVM. Via uw digitale klantendossier heeft u 24/7 inzicht in de voortgang van de verkoop. U verstrekt de opdracht voor het uitvoeren van het gekozen startpakket.

Presentatie

Om uw recreatiewoning zo goed mogelijk te presenteren op de woningmarkt kunt u een keuze maken uit een van onze startpakketten. Wij zorgen altijd voor een professionele fotoreportage, interactieve plattegronden, woningvideo, digitale verkoopbrochure en 360˚ foto’s. Uw recreatiewoning wordt na uw akkoord gepresenteerd op onze website en op Funda. 

Bezichtigingen en onderhandelingen

We plannen de bezichtigingen en voeren deze uit. Dit kan op afspraak ook buiten kantooruren en in het weekend. Na elke bezichtiging krijgt u een terugkoppeling. We voeren, in overleg met u, de onderhandelingen met een potentiële koper.

Koopovereenkomst

Na overeenstemming leggen we de afspraken vast in een NVM-model koopovereenkomst. We verzorgen de ondertekening van de koopovereenkomst door beide partijen en verzending aan de notaris die de levering zal uitvoeren. We bewaken eventuele termijnen voor ontbindende voorwaarden en bankgarantie en controleren de leveringsakte van de notaris.

Oplevering

We organiseren een laatste opleveringsinspectie voor de koper kort voor de juridische levering van de recreatiewoning en zijn daarbij aanwezig. Bij de juridische (notariële) levering op het kantoor van de notaris zijn wij eveneens aanwezig.

Gespecialiseerd in recreatief vastgoeD

Professioneel partner voor ontwikkelaars

A-Leisure Recreatiemakelaars is een professionele partner voor ontwikkelaars en opdrachtgevers in recreatief vastgoed. Gedurende het gehele traject van verkoopvoorbereiding en marketing tot de verkoop en after sales staan wij klaar voor onze klanten. Velen vertrouwen op onze kennis en ervaring in het verkopen van recreatief vastgoed, vakantiewoningen, nieuwbouw vakantieparken en hotel-appartementen voor professionele en particuliere opdrachtgevers. 

A-Leisure biedt met een breed netwerk van specialisten op recreatief, fiscaal en notarieel gebied een brede basis voor succes. Wij begeleiden u het tijdens het verkooptraject van begin tot eind en zijn uw partner en adviseur. 

over ons team

visual

download
onze verkoopbrochure

Klik hier voor onze brochure inclusief ons 'Succesplan naar een succesvolle verkoop'.

Download

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn