Update: Pre-sale Waterstate Goes

Investeren in Zeeuws recreatievastgoed!

Op een bruisende plek, aan de waterweg tussen het Goese Meer en de haven in het centrum van Goes, wordt een uniek concept gerealiseerd: Waterstate. Het luxe complex met hotel- én woonappartementen voorziet in 14 woonappartementen, 89 innovatieve hotelappartementen, een restaurant en een shop op een prachtige locatie. De samenwerking met Fitland en Vitae Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving.

Pre-sale hotelappartementen
Op 4 maart a.s. start de pre-sale van de hotelappartementen Waterstate Goes! Als inschrijver in het project ontvangt u vanaf 4 maart a.s. als eerste de brochure en heeft u de kans om al één van de hotelappartementen vrijblijvend te reserveren! Dus de moeite waard om u vandaag nog in te schrijven. Heeft u uw interesse al eerder aan ons kenbaar gemaakt? Dan ontvangt u deze uitnodiging uiteraard ook.

Verkoopdagen op 17, 18 en 19 maart a.s.
Bent u geïnteresseerd in een solide investering met langjarige huurinkomsten? De verkoopdagen vinden plaats op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart a.s.! Tijdens deze verkoop- en informatiedagen informeren onze vastgoedadviseurs u graag over project Waterstate en de investeringsmogelijkheden. Binnenkort informeren wij u verder over de woonappartementen!

Schrijf u vandaag in als geïnteresseerde om als één van de eerste uw keuze voor een hotelappartement te maken!

SCHRIJF U NU IN

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn