Wooncafé Beleggersspecial | Donderdag 24 november a.s.

visual

De economische uitdagingen spelen meer dan ooit een belangrijke rol in het dagelijkse leven van veel investeerders. Door de inflatie en de gebeurtenissen in de wereld is er veel onzekerheid ontstaan in Nederland. De prijzen stijgen en spaargeld op de bank levert nog steeds weinig op. Sterker nog, door diezelfde inflatie wordt u geld steeds minder waard. Als er door de decennia heen één investering waardevast en rendabel is gebleken, dan is dat een vastgoedinvestering.

Investeren in de hotelappartementen van Waterstate Goes biedt u een zorgeloze en waardevaste investering! A-Leisure Recreatiemakelaars informeert u graag in uw zoektocht naar een passende investering in het vastgoed om uw spaargeld zeker te stellen. Daarom organiseren wij op donderdag 24 november a.s. tussen 18.00 – 21.00 het Wooncafé Beleggersspecial.

Wat kunt u verwachten tijdens het Wooncafé Beleggersspecial?
Tijdens het Wooncafé geven wij u een zo compleet beeld van project Waterstate Goes, informeren wij u over de (netto) huurinkomsten en leggen wij u uit waarom deze investering juist in deze tijd waardevast en zorgeloos is. Onze vastgoedadviseurs zijn aanwezig om u antwoord te geven op al uw vragen en bespreken graag de voordelen van een investering in vastgoed!

Uiteraard krijgt u de beschikbare brochure en overige projectinformatie mee naar huis. Ook heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een quickscan uit te voeren zodat uw financiële mogelijkheden duidelijk in kaart worden gebracht.

U bent van harte welkom, ook zonder afspraak. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door te mailen naar mail@aleisure.nl of via 0113 - 22 84 60. De koffie en thee staat voor u klaar! Wij ontmoeten u graag op 24 november a.s.

Wooncafé Beleggersspecial | Donderdag 24 november a.s.

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn