BRI CP Eifel Fonds, Gunderath (Duitsland)

BRI CP Eifel Fonds

Investeren in Center Parcs Park Eifel fonds!


Omschrijving

Naast de aankoop van recreatief vastgoed is er een aantrekkelijk alternatief dat door onze partner Beaureale Investments wordt aangeboden. Dit kan door te investeren in het succesvolle en vernieuwde Center Parcs Park Eifel middels participatie in het BRI CP Eifel investeringsfonds.

Eind oktober 2023 is de tweede tranche van het Center Parcs Park Eifel fonds succesvol gevuld en geplaatst, hiermee is het fonds meer dan 50% gevuld en is de laatste tranche van het fonds open voor inschrijving. Deelname in participaties is mogelijk naar gelang van beschikbaarheid.

Belangrijkste kenmerken Tranche III:

  • Rendement: 6% tot 8,50% op jaarbasis
  • Uitkeringen rendement: per kwartaal achteraf
  • Looptijd: 6, 12 en/of 15 jaar
  • Sluitingsdatum: 29-12-2023
  • Minimale inleg: € 100.000
  • Fondswaarde / uitgifte: € 2.500.000
  • Emissiekosten: eenmalig 2,0% over de deelname

Het is een investering waarbij u meelift op de formule van Center Parcs. In dit geval de laatste kansen op Park Eifel. Een mooi aanvullend inkomen. De afwikkeling, ook fiscaal, is volledig in Nederland. Het Fonds investeert door middel van een hypothecaire lening met eerste en tweede recht van hypotheek in de centrale parkfaciliteiten en 33 nieuwbouw cottages op Center Parcs Park Eifel.

Meer informatie

Benieuwd of dit investeringsproduct bij u past?
Indien u interesse heeft kunt u via onderstaande button op de site van Beaureale alle informatie over het investeringsfonds terugvinden of gemakkelijk online inschrijven. Liever persoonlijk contact? Informeer vrijblijvend bij één van onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

 

*Rente op jaarbasis voor belasting. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

** Cumulatief rendement op basis van 15 jaar

De verwachte uitgiftedatum van het project staat gepland voor eind 2023 of eerder en naar gelang er Participaties beschikbaar zijn. Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het Fonds wordt beheerd door Beaureale Investments France S.A.S. Voor het Fonds BRI CP Eifel FGR is op 20 maart 2023 goedkeuring verleend door de Franse toezicht houder AMF (Autorité des Marches Financiers) aan Beaureale Investments France S.A.S. onder nummer GP-21000003. Deze goedkeuring mag op geen enkele wijze worden gezien als aanprijzing van de aangeboden Participaties. Meer informatie over de beheerder en de structuur van het Fonds vindt u in hoofdstuk 7 van het Informatie Memorandum.

Iedere beslissing met betrekking tot de aanbieding dient te zijn gebaseerd op de bestudering van het volledige Informatie Memorandum. Het Informatie Memorandum d.d. juni 2023 is opgesteld door BRI CP Eifel B.V. en Beaureale Investments France S.A.S., en is beschikbaar via de downloads op deze pagina. 

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Adres
Am Kurberg
Postcode
56767
Plaats
Gunderath (Duitsland)

De locatie

[ { "lat": 50.2567497, "lng": 6.9781239, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Am Kurberg, Gunderath (Duitsland) foto-0

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn