Center Parcs Park Hochsauerland, Medebach (Duitsland)

Center Parcs Park Hochsauerland


Omschrijving

Investeer fiscaal aantekkelijk in Duitsland!

Park Hochsauerland is prachtig gelegen in heuvelrijk gebied, vlakbij het bij Nederlanders zeer geliefde Winterberg. Een tweeseizoenen park met hoge bezettingsgraad en wintersportmogelijkheden dichtbij huis. In de ochtend inspanning op de piste en ’s middags ontspanning in het subtropisch zwembad. Een unieke combinatie.

De recreatiewoningen op Park Hochsauerland zijn aangeboden met een langjarige huurovereenkomst tot (minimaal) 24 november 2032 met vaste huurinkomsten of een variabele formule waarbij u meedeelt in de omzethuur van hert gehele park. Garantiegever in de huurovereenkomst is Center Parcs Europe NV. Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten zoals verzekeringen, onderhoud, maar ook vervanging van het inventaris na 10 jaar voor rekening Center Parcs. Dit maakt de investering overzichtelijk en de cijfers uiteraard sterker.

Overige kenmerken:

-          Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland
-          Langjarige huurovereenkomst met Center Parcs
-          Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en buitenspeeltuin Aventura
-          Hoge bezettingsgraad door twee hoogseizoenen, zomer en winter

Projectmatig is het aanbod op Park Hochsauerland inmiddels uitverkocht. Met regelmaat heeft A-Leisure Recreatiemakelaars cottages in doorverkoop. Check onze website of informeer naar actuele zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden via Center Parcs.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Adres
Sonnenallee
Postcode
59964
Plaats
Medebach (Duitsland)

De locatie

[ { "lat": 51.206534396427, "lng": 8.6909994483765, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Sonnenallee, Medebach (Duitsland) foto-0

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn