Center Parcs Park Sandur, Emmen

Center Parcs Park Sandur


Omschrijving

INVESTERING & EIGEN GEBRUIK! Investeer in een exclusieve recreatievilla aan het water bij Center Parcs Parc Sandur!

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een investering of voor een meer flexibele mate van eigen gebruik! We starten namelijk binnenkort samen met Center Parcs Vastgoed met de verkoop van 122 luxe nieuwbouw recreatievilla's op Center Parcs Parc Sandur in Emmen.

Center Parcs Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is uitbreiding voor het park mogelijk en worden 122 luxe vakantie villa’s gerealiseerd. Het park opende zo'n 25 jaar geleden haar deuren en wordt sinds 2011 verhuurd door Center Parcs. Het bestaande park wordt uitgebreid met 122 luxe recreatievilla's.

De nieuw te bouwen recreatievilla's zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Prijzen zijn vanaf circa € 370.000,- v.o.n. excl. BTW en incl. inventaris. Waar Center Parcs vaak puur investeringsobjecten aanbiedt heeft Parc Sandur de mogelijkheid tot 6 weken eigen gebruik per jaar en een zeer aantrekkelijke last-minute regeling. Zo geniet u van huurinkomsten én kunt u zelf ook op het park verblijven!

De omgeving rondom de Rietplas is een ware speeltuin voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met uitgestrekte fietspaden biedt het gebied eindeloze mogelijkheden voor verkenning en ontdekking. Voor degenen die op zoek zijn naar meer uitdaging, biedt de Rietplas een scala aan watersportactiviteiten, van zwemmen en kanoën tot zeilen en windsurfen. Na een dag vol avontuur kunt u zich terugtrekken in uw luxe vakantie villa, waar u kunt ontspannen en genieten van de rustgevende geluiden van de natuur om u heen.

Kenmerken:

- 122 luxe nieuwbouw recreatievilla's aan het water
- 4 tot 12 personen villa's
- Energielabel A+++
- Professionele verhuur via Center Parcs
- Verhuurprognoses vanaf 6% netto
- Aantrekkelijke eigen gebruiksmogelijkheden
- Aankoop vrij op naam. Geen overdrachtsbelasting en notariskosten.

Prijzen vanaf circa € 370.000,- v.o.n. excl. BTW en incl. inventaris.

De verwachting is dat de pre-sale start eind juni 2024. Maak uw interesse nu alvast kenbaar, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen én krijg de mogelijkheid om als één van de eerste de verkoopdocumentatie te ontvangen en een kavel te reserveren.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
7828 AA
Plaats
Emmen

De locatie

[ { "lat": 52.7263991, "lng": 6.9075383, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
, Emmen foto-0
, Emmen foto-1
, Emmen foto-2
, Emmen foto-3
, Emmen foto-4
, Emmen foto-5
, Emmen foto-6
, Emmen foto-7
, Emmen foto-8
, Emmen foto-9
, Emmen foto-10
, Emmen foto-11
, Emmen foto-12
, Emmen foto-13
, Emmen foto-14
, Emmen foto-15
, Emmen foto-16
, Emmen foto-17
, Emmen foto-18

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn