Grand Hotel Ter Duin, Burgh-Haamstede

Grand Hotel Ter Duin


Omschrijving

Investeren en recreëren aan de Zeeuwse kust!

Zoekt u een waardevaste investering als alternatief voor uw spaargeld? Dat kan in Grand Hotel Ter Duin te Burgh-Haamstede tegen een rendement van circa 4 – 5%. Bovendien kunt u zelf verblijven in uw hotelsuite op deze unieke locatie en geniet van de zon, zee en brede stranden voor een welverdiende vakantie!

Voor ultieme ontspanning, om even lekker uit te waaien en tot rust te komen is Grand Hotel Ter Duin de ideale accommodatie. Het hotel ligt op korte afstand (1400m) van het strand en bevindt zich tegenover de Zeepeduinen.

INVESTERING
Grand Hotel Ter Duin maakt onderdeel uit van Sheetz Hotels. Hotelexploitant Sheetz zorgt voor een zorgeloze verhuur en beheer van uw suite/appartement. De hotelsuites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikbaar in 3 luxe niveaus, Comfort. Luxe en Superior. Er geldt een gegarandeerd bruto rendement van 5,5% (na upgrade) op de initiële aankoopprijs en renovatieprijs (lopend tot 2028). In 2022 zijn alle hotelsuites gerestyled.

Zelf overnachten in dit mooie hotel is ook mogelijk. Dit gaat op basis van beschikbaarheid en kost u ca. € 35,00 per overnachting (inclusief ontbijt en verblijfstoeslag, max. 14 nachten per jaar). De perfecte combinatie van dit eigen gebruik met een goede huurstroom zorgen ervoor dat u van deze investering volop zult genieten.

LOCATIE
U vindt Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede, een plaats op het schiereiland Schouwen-Duiveland. Dit eiland is in de zomer erg in trek bij toeristen, vooral uit Nederland en Duitsland. Dat komt met name door de ideale ligging aan het Noordzeestrand en de historische bezienswaardigheden die rond het dorp te vinden zijn, zoals vuurtoren Westerlicht en het 13e-eeuwse Slot Haamstede. Zierikzee en Renesse zijn nabij en bieden evenals Burgh-Haamstede veel bezienswaardigheden en vertier voor jong en oud.

HOTEL
Dit luxe 4-sterren hotel in de Zeeuwse badplaats Burg-Haamstede beschikt over 133 hotelsuites en 4 appartementen en kent verschillende faciliteiten, zoals twee sauna’s, een Turks stoombad, verwarmd zwembad en een zonnebank bieden een gevarieerde welness.

Het sfeervolle hotel heeft comfort en goede service hoog in het vaandel staan. Oprechte aandacht voor de gast gaat voor alles en dat merkt u. Ook u als eigenaar gaat hiervan genieten. Na een dagje strand kunt u de sauna induiken, een massage of een andere wellnessbehandeling ondergaan, genieten van uitstekende maaltijden met eerlijke streekproducten of lekker borrelen in het grand café. Er is (gratis) draadloos internet aanwezig en voor het parkeren van uw auto bij het hotel betaalt u een dagtarief. Dit maakt het hotel ook erg interessant als vergader locatie.

KENMERKEN:

- Vraagprijs vanaf € 99.000 k.k. inclusief inventaris
- Netto huuropbrengst na upgrade hotelsuite van circa 4 – 5%
- Interessante financieringsmogelijkheden
- Hotelsuites zijn in 2022 gerestyled
- Uitstekende eigen gebruik mogelijkheden
- Zorgeloos investeren, beheer en onderhoud door Hotelexploitant Sheetz.
- Op de levering is artikel 37d Wet OB van toepassing waardoor geen btw over de koopsom is verschuldigd,
wel overdrachtsbelasting.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
4328 PB
Plaats
Burgh-Haamstede

Bekijk woningen

De locatie

[ { "lat": 51.684017544997, "lng": 3.7223998264282, "heading": 130.35581983547, "pitch": -20.185373434225 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
, Burgh-Haamstede foto-0
, Burgh-Haamstede foto-1
, Burgh-Haamstede foto-2
, Burgh-Haamstede foto-3
, Burgh-Haamstede foto-4
, Burgh-Haamstede foto-5
, Burgh-Haamstede foto-6
, Burgh-Haamstede foto-7
, Burgh-Haamstede foto-8
, Burgh-Haamstede foto-9
, Burgh-Haamstede foto-10
, Burgh-Haamstede foto-11

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn