Otium Leisure Resort Roosendaal, Roosendaal

Otium Leisure Resort Roosendaal


Omschrijving

In recreatiegebied De Stok in Roosendaal is in april 2024 het splinternieuwe Otium Wellness Hotel Roosendaal geopend. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 127 slimme en innovatieve hotelappartementen voor 2 tot 6 personen inclusief uitgebreide wellness faciliteiten en conferentiezalen. Een uniek concept met voor u nog enkel mooie mogelijkheid te investeren in vastgoed en te profiteren van huurinkomsten.

INVESTEREN IN OTIUM
Bij Otium Leisure Resort Roosendaal investeert u in een luxe hotelappartement met een uniek concept. U wordt volledig ontzorgd in de exploitatie en het beheer ervan. Hiermee verzekert u zichzelf van een aantrekkelijk en onbezorgd rendement op uw vermogen.

•?????15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
•?????Variabele formule met netto 5% rendement eerste 5 jaar vast, daarna op basis van variabel met ondergrens
•?????Vaste formule met netto 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
•?????Direct rendement
•?????Complete ontzorging voor u als eigenaar
•?????Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting en notariskosten
•?????Prijzen vanaf € 139.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

SHOPPING BECOMES LEISURE
Gemeente Roosendaal heeft samen met diverse partijen een ambitieuze gebiedsvisie voor het recreatiegebied De Stok opgesteld. Er ontstaat hier één groot shop- en leisure-centrum waar gasten een echte totaalbeleving ervaren. Dit is werkelijk uniek in Nederland.

HOTELAPPARTEMENTEN
De 127 hotelappartementen binnen het project Otium zijn gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL en XXL. Het verschil zit in de afmeting en indeling. Alle appartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

IS UW INTERESSE GEWEKT?
Uiteraard is het mogelijk een bezoek te brengen aan de projectlocatie en de mogelijkheden tot investeren persoonlijk door te nemen. Schrijf u in via het formulier onderaan deze pagina en ontvang alle beschikbare projectinformatie direct in uw mail. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen via: mail@aleisure.nl of telefonisch via +31(0)113 - 22 84 60. Heeft u vragen? Mail of bel gerust.

Wilt u meer informatie over dit project?

Download brochure

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Postcode
4703 SZ
Plaats
Roosendaal

De locatie

[ { "lat": 51.536144818136, "lng": 4.4334332219513, "heading": 75.812781778099, "pitch": -14.869537885256 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
, Roosendaal foto-0
, Roosendaal foto-1
, Roosendaal foto-2
, Roosendaal foto-3
, Roosendaal foto-4
, Roosendaal foto-5
, Roosendaal foto-6
, Roosendaal foto-7
, Roosendaal foto-8
, Roosendaal foto-9
, Roosendaal foto-10
, Roosendaal foto-11
, Roosendaal foto-12
, Roosendaal foto-13
, Roosendaal foto-14

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn