Resort Arcen, Arcen

Resort Arcen


Omschrijving

Investeren in Limburg, combineer rendement met ontspanning!

Bent u voornemens om te investeren in recreatief vastgoed? Resort Arcen kan u de uitkomst bieden. Dit prachtige en complete vakantiepark vindt u in het altijd mooie Noord Limburgse landschap aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend en pittoresk landschap.

Resort Arcen biedt plaats aan verschillende accommodaties van praktische buitenverblijven tot luxe villa's. Deze combinatie maakt het een allemans park en dit ziet men ook terug in een goede bezettingsgraad op het park. Daarnaast heeft het park verschillende faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een zwemmeer, visvijver en een kinderboerderij.

De omgeving van Resort Arcen is perfect om te wandelen, fietsen of paardrijden. Er zijn veel routes die u door de prachtige bossen, velden en langs de rivieren leiden. Bezoekers kunnen ook genieten van de lokale gerechten en wijnen in de vele restaurants en cafés in de buurt van het park. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, zijn er verschillende kastelen en historische gebouwen in de omgeving om te bezoeken.

Met regelmaat heeft A-Leisure Recreatiemakelaars woningen in doorverkoop. Check onze website of informeer naar actuele zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op Resort Arcen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Adres
Dorperheideweg
Postcode
5944 NK
Plaats
Arcen

De locatie

[ { "lat": 51.4879914, "lng": 6.2083357, "heading": 359.46341195126, "pitch": -7.9889113643231 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Dorperheideweg, Arcen foto-0
Dorperheideweg, Arcen foto-1
Dorperheideweg, Arcen foto-2
Dorperheideweg, Arcen foto-3
Dorperheideweg, Arcen foto-4
Dorperheideweg, Arcen foto-5
Dorperheideweg, Arcen foto-6
Dorperheideweg, Arcen foto-7
Dorperheideweg, Arcen foto-8
Dorperheideweg, Arcen foto-9
Dorperheideweg, Arcen foto-10
Dorperheideweg, Arcen foto-11

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn