Waterstate, Goes

Waterstate

INVESTEREN AAN HET WATER


Omschrijving

WATERSTATE | INVESTEREN AAN HET WATER

Het nieuwste project Waterstate wordt gerealiseerd op een A-locatie, aan de waterweg tussen het Goese Meer en de haven van het bruisende Goes. Het luxe complex met hotel- én woonappartementen voorziet in 89 innovatieve hotelappartementen voor investering, 14 woonappartementen voor permanente bewoning (uitverkocht), een restaurant en een shop. De opleveringen hebben plaatsgevonden het het hotel is geopend in juni 2024! De eerste gasten hebben reeds met veel enthousiasme overnacht in het hotel!

Het moment om te investeren is nu!
Wanneer u nu een hotelappartement binnen dit project aankoopt ontvangt u direct rendement op uw investering! De woonappartementen zijn reeds allemaal verkocht. Er zijn nog hotelappartementen voor een investering beschikbaar. Genoeg reden om een investering binnen Waterstate te overwegen. Vraag vrijblijvend de brochure aan voor meer informatie!

Hotelappartementen
Bij Waterstate Goes investeert u in een luxe aparthotel met een uniek concept. U wordt volledig ontzorgd in de exploitatie en het beheer ervan. Hiermee verzekert u zichzelf van een aantrekkelijk en onbezorgd rendement op uw vermogen. Bovendien kunt u ook zelf gebruikmaken van uw luxe hotelappartement en genieten van alle hotelfaciliteiten waaronder sport en wellness.

Kenmerken investering in Waterstate:
- 15 jarige huurovereenkomst met ter keuze een vaste of variabele formule
- Variabele formule met 5% rendement 1e 5 jaar vast, daarna op basis van variabel
- Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten
- Complete ontzorging voor u als eigenaar
- Vrij op naam, derhalve geen overdrachtsbelasting en notariskosten
- Uitgebreide faciliteiten met o.a.: wellness, fitness, shop en restaurant
- Hotel geopend! Exploitatie gestart!
- Prijzen vanaf € 154.000 v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

Meer informatie?
Vraag vrijblijvend de brochure aan via de projectwebsite en blijf op de hoogte dit unieke project: www.waterstate.nl

Benieuwd naar uw investeringsmogelijkheden in Waterstate? De vastgoedadviseurs van A-Leisure Recreatiemakelaars staan graag voor u klaar. Informeer vrijblijvend via 0113 - 22 84 60 of www.aleisure.nl

Wilt u meer informatie over dit project?

Download brochure

Kenmerken

(netto) Rendement
4,75% vast of 5% variabel
Huurovereenkomst
Minimaal 15 jaar
Kosten
Enkel OZB (0,1145% in 2023), geen kosten voor energie en onderhoud
Beheer
Complete ontzorging door exploitant
Vrij op naam
Geen overdrachtsbelasting en notariskosten
Hotel opgeleverd!
Exploitatie gestart!
Prijzen vanaf
€ 149.000,- v.o.n. excl. BTW incl. inventaris

De locatie

[ { "lat": 51.511412177257, "lng": 3.8905873391479, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
, Goes foto-0
, Goes foto-1
, Goes foto-2
, Goes foto-3
, Goes foto-4
, Goes foto-5
, Goes foto-6
, Goes foto-7
, Goes foto-8
, Goes foto-9
, Goes foto-10
, Goes foto-11
, Goes foto-12
, Goes foto-13
, Goes plattegrond-13

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn