Nieuw!

Center Parcs Park Nordseeküste 521 Tossens

Koopprijs € 198.000 k.k.

Center Parcs Park Nordseeküste 521

Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-0
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-1
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-2
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-3
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-4
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-5
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-6
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-7
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-8
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-9
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-10
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-11
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens foto-12
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens plattegrond-12
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens plattegrond-12
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens
Center Parcs Park Nordseeküste 521, Tossens
13

Tossens

Center Parcs Park Nordseeküste 521

Center Parcs Nordseeküste - Cottage 521

Neem deel aan het succes van Center Parcs! Aantrekkelijke investering via een topaanbieder van recreatiewoningen in Europa.
Center Parcs Park Nordseeküste bestaat uit 345 appartementen en cottages. Het Noordzeekustpark ligt op het Noordzeeschiereiland Butjadingen, dat wordt omringd door Wilhelmshaven en Bremerhaven, ten noorden van de steden Bremen en Oldenburg. Hier is de horizon eindeloos, de lucht kruidig en
gezond, het land vlak en groen.

Sinds enkele jaren heeft het park, ongeacht het seizoen, een bovengemiddelde bezettingsgraad. Dit komt dankzij het brede aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en de gewilde ligging direct aan zee - en de vraag is nog steeds stijgend!

Dit biedt u als investeerder de unieke mogelijkheid hiervan te profiteren en direct inkomsten te genereren uit de succesformule van Center Parcs. Deze VIP cottage voor 4 personen heeft een huurovereenkomst via Center Parcs tot (minimaal) 30-06-2030 met gegarandeerde huurinkomsten van €9.761,- per jaar.

Bovendien zijn het merendeel van de vaste en variabele kosten (o.m. verzekeringen, onderhoud, vervanging inventaris na 10 jaar) voor rekening van Center Parcs. Zodoende een overzichtelijke investering.

Overige kenmerken:
- Fiscaal aantrekkelijke investering in Duitsland
- Langdurige huurovereenkomst met Center Parcs
- Luxe en moderne centrumvoorzieningen inclusief Aqua Mundo en buitenspeeltuin.
- Hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar.
- Prijzen zijn exclusief MwSt (BTW)

Vanzelfsprekend zijn de onderliggende stukken en aanvullende informatie waaronder rendementsberekeningen beschikbaar. A-Leisure Recreatiemakelaars is preferred partner van Center Parcs Vastgoed (Pierre & Vacances Property Investment)

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 198.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
94m²
Perceeloppervlakte
1m²
Inhoud
235m³
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Sauna
Buitenruimte
Ligging
Aan het water, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Aan zee
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Locatie

[ { "address": "Center Parcs Park Nordseeküste 521 0", "zipCode": "", "city": "Tossens", "lat": 53.576086, "lng": 8.2512937, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

Meer informatie over deze woning?

Neem contact met ons op

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn