Résidence Klein Vink, Arcen

Résidence Klein Vink


Omschrijving

Investeren en genieten in het prachtige Limburg!

Zoekt u een waardevaste investering als alternatief voor uw spaargeld? Dan kan het luxe recreatiepark Résidence Klein Vink te Arcen u de uitkomst bieden. Naast een uitstekend rendement beschikt u bit park ook over uitgebreide mogelijkheden tot eigen gebruik.

Résidence Klein Vink bestaat uit 100 luxe recreatie villa’s en het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals meerdere restaurants en uitgebreide welness en (natuur) zwembaden. Het park voorziet in royale vrijstaande woningen op grote percelen met alle gemakken voorzien!

In de omgeving van Résidence Klein Vink, gelegen in Limburg nabij de Duitse grens is er genoeg te doen en te zien. Verken het historische centrum van Arcen, maak een wandeling door de nabijgelegen natuurgebieden, zoals Nationaal Park De Maasduinen, of breng een bezoek aan de nabijgelegen kastelen en landhuizen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten en attracties in de buurt, zoals het pretpark Toverland en het Kasteeltuinen Arcen, een prachtig kasteelpark met een uitgebreide collectie planten en bloemen.

Met regelmaat heeft A-Leisure Recreatiemakelaars woningen in doorverkoop. Check onze website of informeer naar actuele zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden op Résidence Klein Vink.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Adres
Klein Vink
Postcode
5944 EX
Plaats
Arcen

De locatie

[ { "lat": 51.4763636, "lng": 6.1809478, "heading": 6.0630907328459, "pitch": -7.9095281766328 } ]
[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#f5f5f2"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.attraction","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.business","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.medical","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.school","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#71c8d4"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"color":"#e5e8e7"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#8ba129"}]},{"featureType":"road","stylers":[{"color":"#ffffff"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#c7c7c7"},{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"color":"#a0d3d3"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"color":"#91b65d"}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"gamma":1.51}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"poi.government","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road"},{"featureType":"road"},{},{"featureType":"road.highway"}]

form

meer informatie over dit project?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of om een kennismakingsgesprek of bezichtiging in te plannen.

Contactgegevens

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Klein Vink, Arcen foto-0
Klein Vink, Arcen foto-1
Klein Vink, Arcen foto-2
Klein Vink, Arcen foto-3
Klein Vink, Arcen foto-4
Klein Vink, Arcen foto-5
Klein Vink, Arcen foto-6
Klein Vink, Arcen foto-7
Klein Vink, Arcen foto-8
Klein Vink, Arcen foto-9
Klein Vink, Arcen foto-10
Klein Vink, Arcen foto-11
Klein Vink, Arcen foto-12
Klein Vink, Arcen foto-13
Klein Vink, Arcen foto-14

Contactgegevens

0113 22 84 60 mail@aleisure.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Volg ons

Facebook Instagram LinkedIn